Aquest blog intenta fer un petit homenatge a la Beata Anna Maria Janer, i deixar constància de la seva "presència actual". Amb aquest objectiu es realitza una recopilació del que ha estat la seva vida i la trajectòria de la congregació de les germanes de la Sagrada Família d'Urgell.


Escut

Antic escut
Nou escut




ESCUT


El color blau: recorda a la Mare de Déu.

El Colom: és la imatge de l'Esperit Sant, se situa en la part superior. Està volant, és l'Esperit Sant en acció, el qual planava, sobre les aigües de la creació.

Els Raigs: que, des de el colom es irradien en totes les direccions simbolitzen la riquesa multiforme de dones de l'Esperit Sant que es vessen sobre la Sagrada Família i, a través d'ella, sobre la Congregació.

El Centre: l'ocupa el monograma de Jesús i la part inferior els de Maria i Josep: la Sagrada Família la raó de ser és el Fill de Déu fet home.

Sobre la franja de color or que voreja el camp hi ha unes paraules de Jesús escrites en llatí i la traducció és: "DEIXIN QUE ELS NENS VINGUIN A MI". En el context evangèlic, "nens" no només són les persones de poca edat, sinó també les senzilles, els humils, els que tot ho esperen de Déu. Per això diu Jesús que si no ens fem com infants no entrarem en el Regne del cel.

L'ornament exterior el formen la corona i el mantell (color vermell folrat d'ermini). Aquest ornament simbolitza la reialesa de Crist.